POZIV ZA MEDIJE | Predstavljanje 1. Travnik Fashion Weekend-a

Poštovani predstavnici/e medija,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju za medije koja će se održati u utorak, 26.03.2024. godine u rodnoj kući Ive Andrića, “Ex Ponto”, Travnik, Zenjak bb,  sa početkom u 14:00 časova.

Na konferenciji bit će zvanično najavljen 1. Travnik Fashion Wekeend, modni događaj, koji se organizira u okviru 7. Međunarodnog simpozija tekstilnog  inženjerstva i modnog dizajna.

Svoje učešće su potvrdili renomirani dizajneri iz Bosne i Hercegovine i modni brendovi koji će biti prezentirani na konferenciji. Generalni pokrovitelj događaja je Vlada Srednjobosanskog kantona, a partner je Općina Travnik.

Organizacijom Travnik Fashion Weekend-a želimo spojiti tradiciju i modu u srcu Bosne i Hercegovine i Travnik osvijetliti kao grad modne scene po uzoru na evropske i svjetske metropole.

Želimo naglasti da ovaj događaj ne samo da slavi modu, već postavlja visoke standarde produkcije kroz originalnu scenografiju koja garantuje i učesnicima i posjetiocima jedinstven doživljaj glamura, kreativnosti i eksluzivnosti.

Na konferenciji prisutnima će se obratiti menadžerski tim Travnik Fashion Weekend-a, predstavnici Generalnog pokrovitelja i Partnera projekta, a najavljujemo i prisustvo ekskluzivnih gostiju koji su učesnici događaja.

Pozivamo Vas da budete dio ovog događaja i da svojim dolaskom pružite podršku BH dizajnerima, brendovima i umjetnicima te doprinesete razvoju lokalne modne scene i kreativne industrije.

Naša ideja je inspirisala okruženje i pozvane učesnike, pa se nadamo da će i Vas predstavnike medija. Pomoću Vas možemo upoznati širu javnost sa ovim događajem i promovisati vrijednosti koje su bogatstvo i potencijal Bosne i Hercegovine.

Nakon konferencije predviđeno je druženje i dodatne izjave prema potrebi medija.

Više informacija o samom događaju možete vidjeti na web stranici: https://timod.ba/tfw/ i na društvenim mrežama: Facebook: https://www.facebook.com/timod.fts.ba
Instagram: tfw.ba   

Kontakt telefon: +38761 225 299

Radujemo se Vašem dolasku i susretu u Travniku!

22.03.2024

MOŽDA VAS INTERESUJE…

GLAVNI ORGANIZATOR

Fakultet za tehničke studije
Univerzitet u Travniku
Aleja konzula br. 5
Travnik, Bosna i Hercegovina

KONTAKT:
info@fts.ba

+387 30 540 876
+387 61 225 299

TIMOD

Međunarodni simpozij tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna

KONTAKT:
timod@eftfts.edu.ba

TFW 2024

Travnik Fashion Weekend 

KONTAKT:
tfw@eftfts.edu.ba