TFW | Behind the Scenes

Travnik Fashion Weekend, sinonim za eleganciju i kreativnost, ove godine donosi nezaboravno putovanje iza kulisa zahvaljujući podršci ključnih igrača – Studio Soba, Makeup LALA, frizera Alena Demirovića, Qlity tima i talentirane modne dizajnerice Naide Vilić. Ovaj modni projekat postat će ne samo izložba mode već i priča o strasti, saradnji i nezaboravnim trenucima koji su oživjeli snimanje.

Studio Soba, jedan od glavnih aktera u stvaranju photo/video contenta za TFW. Njihov kreativni studio nije samo mjesto okupljanja za domaće dizajnere, već i epicentar gdje se susreću različiti talenti – od fotografa do šminkera, frizera i modnih dizajnera. Studio Soba nije samo pružio prostor za izlaganje kolekcija, već je postao prostor gdje se rađaju ideje, a modna magija postaje stvarnost.

Qlity d.o.o. tim odigrao je ključnu ulogu u organizaciji prvih koraka TFW kampanje. Njihova inovativnost i precizno planiranje spojili su sve sudionike na jednom mjestu, stvarajući idealne uvjete za početnu kampanju. S predanošću i stručnošću, Qlity d.o.o. tim je pridonio uspjehu ovog poslovnog i kreativnog druženja, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve uključene.

Makeup LALA, poznata po svom umjetničkom pristupu šminkanja, dodala je svoj pečat ovom modnom spektaklu. Svaka četkica je bila čarobni štapić kojim su stvarane slike ljepote i sofisticiranosti na licima modela. Makeup LALA je donijela svjetlost i sjaj svakoj kreaciji, stvarajući harmoniju između šminke i mode.

Frizer Alen Demirović, majstor svoje struke, kreirao je mušku frizuru koja je govorila priču kreacije. Njegovo vješto oblikovanje kose dodatno je naglasilo individualnost kreacije, stvarajući sklad između frizure i odjeće. Alen Demirović je donio inovaciju i svježinu muškom modelu, postavljajući nove standarde u svijetu frizerske umjetnosti.

Modna dizajnerica Naida Vilić, svojim jedinstvenim dizajnom dodala je posebnu notu glamura & art momenta. Njene kolekcije su istovremeno sofisticirane i hrabre, stvarajući most između tradicije i savremenosti. Naida Vilić je svojom prisutnošću i kreativnim doprinosom obogatila snimanje, dajući posebnu dimenziju Travnik Fashion Weekend-u.

Iza svjetala, kamere i modela, svjedočili smo nezaboravnim trenucima  saradnje i umjetničkog izraza. Travnik Fashion Weekend nije priča samo o modi, već i o čaroliji koja se rađa iza kulisa.

Coming Soon…

02.02.2024

MOŽDA VAS INTERESUJE…

GLAVNI ORGANIZATOR

Fakultet za tehničke studije
Univerzitet u Travniku
Aleja konzula br. 5
Travnik, Bosna i Hercegovina

KONTAKT:
info@fts.ba

+387 30 540 876
+387 61 225 299

TIMOD

Međunarodni simpozij tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna

KONTAKT:
timod@eftfts.edu.ba

TFW 2024

Travnik Fashion Weekend 

KONTAKT:
tfw@eftfts.edu.ba