Travnik Fashion Weekend: Maj u znaku Mode i Inovacije

Travnik Fashion Weekend po prvi put dolazi u maju zahvaljujući glavnom organizatoru događaja Fakultetu za tehničke studije | UNT, obećavajući nezaboravan doživljaj mode, trendova i inovativnih produkcijskih elemenata. Ovaj vrhunski događaj će oduzeti pažnju kako domaćih tako i internacionalnih zaljubljenika u modu, pružajući nezaboravan spoj glamura, kreativnosti i ekskluzivnosti. Zašto biste trebali posjetiti ovaj spektakl mode?

Evo nekoliko neodoljivih #TFW razloga:

Inspirativni dizajnerski prikazi

Očekujte spektakularne modne revije na kojima će biti predstavljene najnovije kolekcije domaćih i regionalnih dizajnera i brendova, ističući najnovije trendove i inovativne kreativne pristupe.

Unikatni modni doživljaj

Travnik Fashion Weekend pruža više od običnog modnog događaja. Očekujte bogat program koji uključuje modne revije, panel diskusije, radionice i druge aktivnosti koje će obogatiti vaše iskustvo.

Prilika za upoznavanje modnih dizajnera

Imate priliku upoznati neke od najistaknutijih dizajnera, čuti njihove priče i saznati o inspiraciji njihovih kolekcija.

Izvanredna produkcija

Ovaj događaj ne samo da slavi modu, već i postavlja visoke standarde produkcije. Očekujte neobičnu scenografiju, svjetlosne efekte i muzičke podloge koje će dodatno pojačati doživljaj.

Nove mogućnosti za networking

Travnik Fashion Weekend privlači profesionalce iz modne industrije, pružajući vam priliku za uspostavljanje kontakata, razmjenu ideja i stvaranje poslovnih prilika.

Događaj za svačiji ukus

Bez obzira jeste li ljubitelj visoke mode, street stylea ili održive mode, Travnik Fashion Weekend nudi raznolikost koja će zadovoljiti sve ukuse i stilove.

Podrška lokalnoj modnoj sceni

Posjetom ovom događaju podržavate lokalne dizajnere, brendove i umjetnike, doprinoseći razvoju lokalne modne scene i kreativne industrije.

Jedinstvena atmosfera

Uživajte u energiji i uzbuđenju koji okružuju Fashion Weekend, dok se susrećete s istomišljenicima i ljubiteljima mode iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ekskluzivne ponude i popusti

Mnogi brendovi i dizajneri često nude ekskluzivne ponude i popuste tokom Fashion Weekend-a, pružajući vam priliku za kupovinu po povoljnijim cijenama.

Nezaboravno iskustvo

Konačno, posjetite Travnik Fashion Weekend koji obećava nezaboravno iskustvo, a isto će vas inspirisati, oduševiti i ostaviti trag u vašim modnim sjećanjima.

Travnik Fashion Weekend je prilika koju ne smijete propustiti ako volite modu i želite doživjeti nešto posebno.

kazala nam je voditeljica Fakulteta za tehničke studije u Travniku, prof. dr. Amra Tuzović.

Vidimo se tamo!

04.02.2024

MOŽDA VAS INTERESUJE…

GLAVNI ORGANIZATOR

Fakultet za tehničke studije
Univerzitet u Travniku
Aleja konzula br. 5
Travnik, Bosna i Hercegovina

KONTAKT:
info@fts.ba

+387 30 540 876
+387 61 225 299

TIMOD

Međunarodni simpozij tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna

KONTAKT:
timod@eftfts.edu.ba

TFW 2024

Travnik Fashion Weekend 

KONTAKT:
tfw@eftfts.edu.ba